Vier mee! 27 januari start bouw Van Eesteren Paviljoen

eerste_paal_event_web
Er wordt gebouwd aan de noordzijde van de Sloterplas en hoe! Het fundament voor het Van Eesteren Paviljoen is bijna gelegd en afgelopen decembermaand werd het terrein voor het paviljoen bouwklaar gemaakt. Begin januari gaan er 38 heipalen de grond in.

Leuk feestje met een beetje geel
Het Van Eesterenmuseum wil dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbij laten gaan en nodigt iedereen uit om de start van de bouw op vrijdag 27 januari 16.00 uur feestelijk mee te vieren. Kom gepast gekleed en in stijl, de dresscode is ‘Something Yellow.’

Tot ziens op de bouwplaats. Deze bevindt zich op de Noordoever 31, aan de Sloterplas tegenover de Hogguerflats.

Voor meer informatie over het paviljoen zie ook www.vaneesterenmuseum.nlvem_pav_oud_locatie_iwan2

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend