Topsport! Harlemlakers versus TBG Dragons in Calandhal

20170127_203527
Heb je nog nooit een basketbal wedstrijd bijgewoond? Dan is dit je kans. Vrijdagavond 3 februari speelt het talentvolle Harlemlakers U-24 team de halve finale tegen TBG Dragons uit Wijchen. Vanaf 19:00 start in de Calandhal, Eliza van Calcarstraat 2, een avondvullend programma, geheel in NBA stijl. Met een gratis t-shirt voor de eerste 300 toeschouwers, een live DJ, een dunk demonstratie, spelletjes en een loterij met mooie prijzen. Een dansoptreden van het meervoudig Nederlands kampioen streetdance team van dansschool Ponne uit Badhoevedorp maakt het spektakel compleet.

Kom je aanmoedigen?
De heren van de leeftijdscategorie onder 24 jaar( U-24) staan voor het 2e jaar op rij in de halve finale van de nationale bekercompetitie in de Dutch Talent League (DTL). De felbegeerde volgende stap is een plek in de finale in het topsportcenter in Zwolle. Het team zet alles op alles om de wedstrijd te winnen. Komt u het team aanmoedigen? De wedstijd begint om 20:15 uur, maar vanaf 19:00 is de zaal al open en is er van alles te doen.

foto 2017 2

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend