Schip van Slebos krijgt street art

Twisterplein_flatKunstenaarscollectief ‘Join the Dots’ heeft toestemming gekregen om op het plein van het Schip van Slebos fraaier te maken door middel van street art. Hoewel het plein onlangs prachtig is gerenoveerd was de uitkomst van een kleinschalige bewonersenquête dat het plein toch nog een beetje saai oogt en er weinig activiteiten plaats vinden. 

Grootste ‘Twisterplein‘ ter wereld
Aan deze situatie gaat nog deze week verandering komen want dan wordt het plein getransformeerd tot het grootste ‘Twisterplein‘ ter wereld. Volgens de kunstenaars van ‘Join the Dots’ nodigt het ‘Twister concept’ de pleinbezoekers uit tot meer bewegen en het ziet er ook nog eens vrolijk uit. De Bestuurscommissie van Nieuw-West was direct enthousiast en de voorbereiding om het plein straatkunst klaar te maken starten vrijdag 31 maart. Als alles goed gaat dan worden de stippen zaterdagochtend ingekleurd en rond 11.00 is het eindresultaat te bekijken en toegankelijk voor iedereen voor een paar spelletjes Twister! De kunstenaars zoeken nog hulp, mocht je aanstaande zaterdag mee willen helpen om het plein in te kleuren meld je dan aan via info@nicenieuwwest.nl onder vermelding van ‘Twister.’

twister-vergaderen

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend