Puntje Patatdag XL, nu ook met frikandel

Abi Patat en familie hebben er weer zin in en nodigen iedereen uit om de frituur te vieren en elkaar te zien in de Tooropstraat. Als goede traditie bakt Abi Patat en familie elk jaar in november voor weinig en voor iedereen uit de buurt een patatje. Dat gaat dit jaar gebeuren op zaterdag 4 november, beter bekend als Puntje Patatdag. Om niemand teleur te stellen van niet kunnen en te druk op Puntje Patatdag is er na rijp buurtoverleg besloten om dit jaar ook de frikandel te vieren! Dat gaat gebeuren op vrijdag 3 november, nog niet zo bekend als Frikandel Vrijdag. Ruim dus even een gaatje in je agenda en in je dieet voor dit festijn en neem een paar euro’s mee. Abi en familie zien je ook deze editie weer graag langskomen!

Meer informatie
Voor meer informatie, tijden en updates van het feestprogramma ga je naar https://www.facebook.com/abipatat Hier kun je ook laten weten dat je komt.

Locatie
Abi Patat
Jan Tooropstraat 8722713309_10159443735680114_1339577937757908977_o

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend