Haven-Stad ahoy! Maquette in Van Eesteren Paviljoen

Maquette-haven-Stad-Brandeisfotografie-(25)_low
Benieuwd hoe een groot deel van Amsterdam Nieuw-West er rond 2050 uit gaan zien? Ga dan in de voorjaarsvakantie naar het van Eesteren Paviljoen voor de maquette van Haven-Stad. De Haven-Stad maquette geeft een impressie van de transformatie en transitie van het noordwestelijk havengebied die rond 2050 klaar moet zijn. Waar nu de zeeschepen gelost worden gaan we in de nabije toekomst wonen, werken en leven. De maquette wordt aanstaande vrijdag 23 opgebouwd en is dan tijdens de gebruikelijke openingstijden van het paviljoen te bewonderen. Je kunt het opbouwen ook bijwonen.

Uitleg door de makers
Vrijdag 2 en zaterdag 3 maart geven de makers van de maquette ook uitleg over het omvangrijke project. De uitlegsessies zijn om 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur. Vragen stellen over deze ‘in- en uitbreiding’ van Amsterdam met zo’n 40.000 tot 70.000 woningen mag ook. Een ticket reserveren wordt aangeraden en doe je via www.vaneesterenmuseum.nl/tickets.

Openingstijden
Het Van Eesteren Museum is elke donderdag tot en met zondag geopend van 12-17.00 uur. De toegang bedraagt € 2,50 (PIN). Voor kinderen t/m 12 jaar en houders van Stadspas Amsterdam is het Van Eesteren Paviljoen gratis toegankelijk. Meer informatie over het Van Eesteren Museum en alle activiteiten zie www.vaneesterenmuseum.nl.

Locatie
Van Eesteren Museum
Noordzijde 31
1064 GV Amsterdam

Foto: © Brandeis Fotografie

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend