Taai Taai bakken in de Winter Cantina


Jaja! Heb je zelf al eens Taai Taai gebakken? Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in Nederland en dat is een goede reden om lekker met elkaar te gaan bakken. Zondag 25 november mogen kinderen, samen met Daniel, Taai Taai maken tussen 12.00 en 15.00 uur in de Winter Cantina!

Voor de ouders en volwassenen hebben we een feestelijke lunch of een huisgemaakte High-Tea in de aanbieding. Het Taai Taai bakken is kosteloos voor onze Cantina gasten. *Graag vooraf reserveren i.v.m het Taai Taai deeg wat van te voren gemaakt moet worden voor de beste smaak en het beperkte aantal plekken.

Winter Cantina is t/m maart elke zondag open van 11.00 tot 18.00 uur! We programmeren in de winter regelmatig live muziek, koekjes bakken, knutselen of een voorleesmiddag.

Locatie
Winter Cantina
Joris van den Berghweg 109

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend