Mediteren, loslaten, ontvangen en toelaten

In deze tijd lijkt het wel alsof we steeds meer behoefte hebben aan momenten van stilte en verdieping. Meditatie kan ons daarbij van dienst zijn. Bij meditatie hoef je eigenlijk alleen maar te gaan zitten, stil te zijn en je aandacht naar binnen te brengen. Dit kan op veel verschillende manieren, die we tijdens een vijftal avonden zullen gaan verkennen en gaan oefenen. Zo zal er aandacht besteed worden aan de meditatiehouding, de ademhaling, aandacht en bewustzijn, klank en beweging.
Deze avonden zijn bedoeld voor diegene, die nieuwsgierig is naar wat meditatie nu eigenlijk is, maar ook voor mensen die de draad van het mediteren opnieuw willen oppakken. Voor het thuis oefenen wordt er gebruik gemaakt van een werkboek.

Startdag 9 oktober – Meditatiecursus
Data: woensdag 9, 23 oktober, 6, 20 november en 4 december 2019
Tijd: 19.30 uur – 21.00 uur
Prijs: € 60,-
Docent: Henk Bruijn
Aanmelden via: info@stadskloosterlaverna.nl

https://stadskloosterlaverna.nl

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend