Buitengebiedmarathon! Meedenkers gezocht

Abdel_Benali_2
Van de Bretten via de Tuinen van West door het Sloterpark naar de Nieuwe Meer: Nieuw-West leent zich uitstekend voor een groene buitengebiedmarathon. Een buitengebiedmarathon met boerenmarkt. En duurzame markt! Zo vormden de ideeën van schrijver en zelf bepaald niet overdienstelijk hardloper Abdelkader Benali zich op twitter, en hij oogstte bijval.

De groene marathon van Nieuw-West
Benali ziet het wel zitten om werk te maken van zijn initiatief. Of zoals hij zelf zegt: hij wil het sportieve en culinaire hart van Nieuw West een plek geven. Wij zijn natuurlijk voor. Daarom zoeken we mensen die mee willen denken om deze marathon en meer werkelijkheid te maken: Hardlopers, sportbestuurders, buitengebiedkenners, boeren- en/of duurzame marktgeïnteresseerden en overige enthousiastelingen kunnen zich melden via info@nicenieuwwest.nl Wordt vervolgd, op naar de groene marathon van Nieuw-West, nice!

Meer over Abdelkader Benali en zijn passie voor hardlopen zie het Holland Sport item.

 

Foto via www.dehardloopkrant.com

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend