Het Van Eesteren breidt uit! Nieuw paviljoen aan de Sloterplas

VEM_Pav_artistimpressie2Het Van Eesterenmuseum breidt uit. En hoe! Tijdens Open Monumentendag, 12 & 13 september, presenteert het Van Eesterenmuseum de vergevorderde plannen voor het nieuwe paviljoen aan de Sloterplas.

Kom kijken!
Kom zaterdag 12 september vanaf 11:00 naar de plek waar het paviljoen is gepland: de noordoever van de Sloterplas, schuin tegenover het BP-tankstation aan de Burgemeester Rendorpstraat. Stap in de geparkeerde jaren 50 bus en maak kennis met de ontwerpen en plannen voor het paviljoen én met Van Eesteren zelf, nice!

Nog meer info
Voor meer informatie over het Van Eesterenmuseum en het paviljoen ga je naar www.vaneesterenmuseum.nl

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend