Kafka in Nieuw-West

We hebben bij Nice Nieuw West niet de hele dag een rose bril op. Helaas is het niet voor iedereen in Nice Nieuw West goed toeven. Door de lange procedures, bureaucratie en de kredietcrisis zijn veel stedelijke vernieuwingsprojecten stil komen te liggen, terwijl mensen al jaren lang een ander perspectief is voorgespiegeld. Voor bewoners die al jaren wachten op een betere woonsituatie een hard gelag. De terechte klachten variƫren van astma, allergieƫn als gevolg van schimmel, kou door enkel glas en tocht.

Wie gaat de woonomstandigheden voor deze mensen op korte termijn verbeteren? Wie voelt zich verantwoordelijk, zet vandaag zijn woorden om in daden zodat Nieuw-West voor iedereen Nice wordt? De SP doet vandaag een voorzet door het aanbieden van het zwartboek.

Klik op meer voor een reportage van de schrijnende woonsituatie.

Zoom.in Video: Boze-huurders-Schimmel-ruik-ik-al-niet-meer

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend