’t Zonnetje in huis

Vanmiddag van 14:00 tot 15:30 uur in woonzorgcentrum De Drie Hoven vindt het voorjaarsconcert plaats met de titel ‘Breng eens een zonnetje…’ Zanger Nan van Groeningen treedt op met begeleiding van pianist Rob van Dijk. Zij brengen een gevarieerd programma met licht klassieke nummers tot populaire nummers uit vroeger tijden. De toegang is gratis.

Nan en Rob zijn bekend door hun grootkoorconcerten, Nederland zingt en de Rivals. The Rivals was het eerste koor van Rob van Dijk. The Rivals maakten 3 LP’s en werkten aan vele TV-shows mee. In 2010 traden beide samen met grootkoor Zeeland tijdens koninginnedag op voor koningin Beatrix, Maxima en prins Willem-Alexander.

Klik op meer voor een filmpje van The Rivals.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend