Far West bedankt!

De eerste schotelstickers, het fraaie afscheidscadeau van Far West voor Nieuw-West, zijn geplakt en opgehangen. Gisteren na de afscheidsreceptie van Far West is een enthousiaste team van buurtbewoners begonnen de schotels aan de Jan Vethstraatstraat te voorzien van deze simpele oplossing voor een betere wijk. Vandaag doen ze de rest van de 75 stickers.

Tijd en zin om mee te helpen met plakken? dat kan. Je kunt je de hele dag aanmelden via info@nicenieuwwest.nl of loop even binnen bij het wijkkantoor van wooncorporatie Eigenhaard op de Suze Robertsonstraat 1.

Voor een foto van de straat voorzien van de schotelsticker klik je onder op meer. (Fotografie: Baba Anousch)

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend