Koffie, koffie, koffietijd

Haal vandaag van 9:00 uur tot 11:00 een goed kop koffie tijdens de 4e Open Coffee Amsterdam West. Ze zouden het eigenlijk Open Coffee Amsterdam Nieuw-West moeten noemen want het wordt gehouden bij Coffee at Last aan de Koningin Wilhelminaplein 60-62, tegenover het World Fashion Centre. Deze Open Coffee is een mooie gelegenheid om andere ondernemers uit de buurt te ontmoeten, inspiratie op te doen, jezelf te presenteren en ideeën uit te wisselen.

Aan de koffie vandaag zijn o.a.: Iwan Daniëls, Hans Prummel, Guus Bil, Marlie Duizings, Miguel Angel Fernández, Lucas Goemans, Menno Herstel, Edwin Kreuning, Mike Moore, Ron A. Sabandar, Hildo Schutte, Arjan den Ouden, Riette van Beek en Annemieke van Herk.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend