Boegbeeld Nieuw-West

Tijdens de ondernemersbijeenkomst in het ondernemershuis afgelopen dinsdag werd het idee gelanceerd om op zoek te gaan naar de boegbeelden van Nieuw-West. Onze stadsdeelvoorzitter Achmed Baâdoud sprak dat idee aan, evenals de denktank van Nice Nieuw-West.

We hebben de term boegbeeld iets letterlijker genomen, zijn er naar opzoek gegaan en er één gevonden! Wat te denken van een derdehands lichtschip midden op de Sloterplas. Midden op de plas kan het gebruikt worden als duikschool, aan de kade kan het gebruikt worden als ontmoetingspunt of als Grand Café.

Klik onder op meer voor het lichtschip op de Sloterplas. Toevallig is er ook een mooi lichtschip te koop.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend