Wist u dat?

Spaarlampen, wie heeft ze niet? Ze gaan lang mee, besparen energie, dus goed voor het milieu en je portemonnee. Toch hebben ze niet het eeuwige leven en moet je er soms één die het niet meer doet vervangen. Maar wat doe je met de kapotte spaarlamp? Gooi ze in ieder geval niet bij het gewone huisvuil.

Lever de kapotte lamp in bij de supermarkt, lampenspeciaalzaak of bouwmarkt en koop daar direct een nieuwe. Zo maak je optimaal gebruik van de ‘Oud-voor-nieuw-regeling’, een regeling die alle winkels waar spaarlampen verkocht worden, verplicht je kapotte lamp in te nemen. Ook zorg je er zo voor dat het kwik, glas en andere materialen waar de lamp van is gemaakt, hergebruikt kan worden.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend