Vlieg er eens uit

Of Ruigoord nu bij Nieuw-West hoort of niet daar zijn we nog niet over uit. Het ligt eigenlijk in een soort niemandsland, dus lijkt het ons geen probleem het voor één keer te annexeren en de grenzen van Nieuw-West iets op te rekken. Vandaag start op Ruigoord Het Landjuweel Festival. Dit kunstenaarsfestival, georganiseerd door de vaste kern Ruigoorders, buitenlui en vrijwilligers, duurt tot en met zondag.

Het hart van het Landjuweel bestaat uit optredens van tal van creatievelingen uit de hele wereld. Een hoogtepunt is de Beeldenroute met volle maan. Naast voorstellingen, concerten, workshops en ‘happenings’, is er dit jaar ook een congres. Het ‘Futurologisch Congres’ gaat over de rol en toekomstperspectieven van culturele vrijplaatsen. Voor het volledige programma klik je hier.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend