De G8 van Nieuw-West

Nog een maand te gaan en dan sluit de inschrijving voor de milieuprijs van Nieuw-West. Ben jij de groenste ondernemer van Nieuw-West, stuur dan vandaag nog je plan, idee of initiatief op het gebied van milieubewust ondernemen in via deze link.

Jouw idee neemt het op tegen onderstaande lijst van 8 groene ondernemers, variërend van eenmanszaak tot 30 medewerkers, die zich al hebben aangemeld. Zij maken in iedergeval kans op de 5.000 euro, free publicity en certificaat die in november uitgereikt wordt. Ga je de groene uitdaging ook aan?

Huidige 8 deelnemers
Azra.nl
Croes & Westhoek vof (www.ecotrendy.nl)
Djogle Business BV
Kunstuitleen Beeldend Gesproken
OSC BV
The Colour Kitchen
Tourist Run Amsterdam
Uitgeverij int. Theatre & Film Books

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend