Where the skies are blue

Feest en vrijkaartjes voor de muziekliefhebbers van Nieuw-West. De Sloterproms wordt zaterdag en zondag gehouden in de Meervaart. Dit feestconcert door zeventien ensembles met 250 muzikanten spelen voor jou hun longen uit het lijf. Dit wordt een uniek concert met diverse muziekstijlen zoals Pop, Klassiek en Jazz. Hoogtepunt is het optreden van alle muzikanten in een nieuw gearrangeerde versie van de 90’s klassieker ‘Go West’ van de Pet Shop Boys.

Vrijkaartjes
Nog meer feest als je weet wie de zanger is van de Pet Shop Boys! Geef het antwoord snel aan ons door via info@nicenieuwwest.nl en je maakt kans. We geven 10 x 2 kaartjes weg, op is op.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend