En de winnaars zijn…

Welke organisatie krijgt vandaag de titel ‘Ambassade van de Verdraagzaamheid’ en wie mag zich dit jaar ‘Ambassadeur van de Verdraagzaamheid’ noemen? Kom de bekendmaking op de UNESCO Internationale dag van de Verdraagzaamheid meemaken bij Eigenwijks. Deze eervolle titel, in het leven geroepen door de stichting Paleis van de Verdraagzaamheid, wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt, nice!

Woon deze primeur voor Nieuw-West en Nederland bij vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis en je kan je aanmelden via info@paleisvandeverdraagzaamheid.nl. Verhinderd? NCRV Schepper & Co maakt opnamen en zendt op 18 november de uitreiking uit op Nederland 2.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend