Anne’s boom leeft!

Nieuw-West is een mooie en betekenisvolle boom rijker. Deze boom is een regelrechte afstammeling van de beroemde kastanjeboom van Anne Frank. Tamara Seur, Nieuw-Wester en bekend van het jeugdjournaal, heeft zich de afgelopen 7 jaar met zorg over deze nazaat ontfermt. Doordat de boom te groot is geworden voor haar tuin is Tamara op zoek gegaan naar een nieuwe locatie voor deze bijzondere boom.

De nieuwe plek is inmiddels gevonden: op het dak van brede school ’t Koggeschip. Morgen wordt de boom herplant door kinderen van de BSO Communitykids. De boom die symbool staat voor vrijheid en het verhaal van Anne Frank groeit en bloeit zo verder in Nieuw-West, nice!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend