Schoolstrijd

Vanavond een taai edoch leerzaam, interessant en belangrijk debat over de toekomst van het voortgezet onderwijs in Nieuw-West. Klinkt als droge kost maar het ‘vuurwerk’ komt van Lodewijk Asscher (Wethouder van Onderwijs), Paul Scheffer (publicist) en Frank Kalshoven (directeur van De ArgumentenFabriek en inwoner van ons stadsdeel) die mee doen aan dit debat.

De grote vraag is wat voor onderwijs er in Nieuw-West nodig is om HAVO/VWO leerlingen in hun eigen wijk naar de middelbare school te laten gaan? Als jij het antwoord hebt, de juiste formule of een andere goede bijdrage, wel eerst je vinger op steken, kom dan om 19.30 naar het Hervormd Lyceum West. Het debat start om 20.00 uur en wordt rond 21.45 uur afgesloten met een borrel, nice! Je aanmelden doe je via onderwijsdebat@xs4all.nl

Lodewijk Asscher: ’Loten moet over een paar jaar voorbij zijn.’
Paul Scheffer: ‘Een gemengde school werkt.’

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend