Hoofddoek of string?


Diepte-interview. Schrijf vandaag voor morgen in je agenda ‘Tussen hoofddoek en string’. In het kader van ‘Laat het van twee kanten komen’ spreekt schrijver Kees Beekmans met presentator Frénk van der Linden en de aanwezigen over zijn boek ‘Tussen hoofddoek en string’, zijn zoektocht naar meer kennis over de achtergronden van zijn Marokkaanse VMBO leerlingen. Deze tocht bracht hem naar Marokko en leidde tot zijn boek die de gevolgen beschrijft van het veranderingsproces dat zich in Marokko de laatste twintig jaar voltrekt.

Verwacht morgenavond antwoorden op de vragen ‘Hoe ontwikkelt zich de Marokkaanse gemeenschap in Nederland? Zijn de veranderingsprocessen onder Marokkanen hier in Nederland hetzelfde als in Marokko en hoe staat het met de Arabische Lente in Nederland?’

De toegang is gratis, vanaf 18.30 is er soep en het gesprek start om 19.30 uur. Ook is er gelegenheid om boeken van Kees Beekmans te kopen en te laten signeren, nice!
Locatie: Bibliotheek Geuzenveld, Pluspunt, Albardakade 3

Jouw reactie toevoegen

Please enter your name

Naam invullen is verplicht

Please enter a valid email address

Een e-mailadres invullen is verplicht

Please enter your message

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend