Safari Nieuw-West

Gesignaleerd in Nieuw West! De scooters van de WijkSafari. Zij zijn onderdeel van de locatievoorstelling waarin je wordt meegenomen in het dagelijkse leven van je mede buurtbewoners. Je wordt bij een aantal gezinnen verwelkomd om mee te eten alsof het een oude bekende van je zijn, terwijl je tegelijkertijd deelgenoot bent van een scène met het levensverhaal van één van deze bewoners, nice!

Actie panter
Wat nog nicer is dat je goedkoper op safari kan als je je kaarten bij Podium Mozaïek online besteld o.v.v. ACTIE PANTER. Je krijgt dan maar liefts 20% korting en betaal je € 20,- p.p. Deze korting geldt alleen voor de voorstellingen op 2 mei, 3 mei, 4 mei, 9 mei, 10 mei en 11 mei.

Online boeken gaat als volgt: Surf naar Podium Mozaïek, selecteer de voorstelling en klik de juiste datum aan, het gewenste aantal kaarten en de kortingsoptie *PAS65|CJP. Schrijf bij het invullen van de adresgegevens in het veld ‘gebruikte kortingspas’ ACTIE PANTER in.

N.B. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen en op reeds gekochte kaarten wordt geen restitutie verleend.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend