Nieuw-West kleurt oranje

Is iedereen weer in het oranje? Wij wel en gaan weer opzoek naar de leukste tweedehands spullen zoals knuffels, lp’s, lego, knuffels, dvd’s, boekjes en ander prullaria! In Nieuw-West sla je je slag op één van de vele (kinder)vrijmarkten op het dorpsplein van Sloten, Osdorpplein, Tussen Meer, Plein 40-45, Stadspark Osdorp, de burgemeester De Vlugtlaan en het Sierplein.

Voor muziek en optredens kun je terecht op het Osdorpplein voor het gezellige Hollands Festival bij Café Fly Inn. Of ga naar Plein ’40-‘45 naar het Pleinfestival met o.a.Grup Delikanli (Turkse pop), Dtune & the V&F Family (Hiphop/pop), Shift (Funk/Wereld), Turn it Loose (Breakdance), Juicebox (Motown), Spekkoper (Nederpop) en nog veel meer.

En als klap op de vuurpijl sluiten we koninginnedag af aan de Sloterplas, nice!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend