Proletarisch winkeltje

Van schommels naar gratis winkelruimtes. Met Nice Nieuw-West kun je alle kanten op! Als je ondernemer bent, startend of bestaand met KvK-nummer, met een goed idee kun je een jaar lang gratis bedrijfsruimte winnen, nice!

Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door de corporaties Ymere, Rochdale, Stadgenoot en stadsdeel Nieuw-West. De bedrijfsruimte bevindt zich in het gebied Confuciusplein, Burgemeester van Leeuwenlaan en Lodewijk van Deijsselstraat. De winkelruimte is  maximaal circa 150 m2. Het moet gaan om een realistisch en uitdagend ondernemingsplan en als stichting mag je niet meedoen.

Dien je ondernemersplan vóór 31 mei 2012  in bij de winkelstraatmanager Debby Leenen via d.leenen@nieuwwest.amsterdam.nl. In het ondernemersplan moet duidelijk naar voren komen wat je ideeën zijn voor de invulling, waarom je je juist in deze buurt wilt vestigen en wat het bedrijf toevoegt voor het gebied. Uiteraard is de exploitatie- begroting van belang en moet het idee ook echt uitgevoerd worden.

Voor de volledige voorwaarden en de procesinformatie kijk op www.ondernemeninbuurt5.nl. Alvast een tipje van de sluier over het vervolgtraject. Op 20 juni 2012 wordt de winnaar bekend gemaakt. Een datum om vast in je agenda te noteren als je meedoet aan de wedstrijd. Succes!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend