Swingersclub Nieuw-West

Zandbakken en klimrekken laten ze links liggen. Maar geef een volwassene een schommel, en ze hebben geen hasselbraam meer nodig. Aan schommels is een chronisch tekort. In speeltuinen hangen kinderen rond de palen, ongeduldig wachtend op hun beurt. Voor volwassenen is geen plaats, die moeten het doen met een sporadische schommel in het wild.

In Tampa Bay, Florida, doen ze dat anders. Daar hangen inmiddels 138 schommels in het wild. Ze hangen aan boomtakken, midden op een voetpad, onder een brug of aan de reling van een brandtrap. Overal waar je ze niet verwacht. Alle schommels zijn handbeschilderd door bewoners en bezoekers van parken, en er wordt vrolijk gebruik van gemaakt. Er liggen er nog 890 klaar om opgehangen te worden.

Aan de Sloterplas is de eerste schommel al gespot. Langs het Christoffel Plantijnpad hangt er een in de takken van een sterke eik. Maar één is nog altijd een chronisch tekort. Dus hebben we plankjes nodig. Touwen. Argeloze bezoekers en verf en kwasten. En zodra de schommeldichtheid van de Sloterplas bekend wordt, komen mensen van heinde en ver swingen in Nieuw-West. Zo eenvoudig kan een goed (Sloterplas)idee zijn, nice!

4 reacties op dit berichtReageer ook
  1. Waar kan je die plankjes afleveren? Of is t de bedoeling dat je zelf een schommel maakt en ophangt?

    • Hallo Irena, als je plankjes hebt kun je die altijd bij ons afleveren. We zijn nog in beraadt hoe we een en ander aanpakken, maar ze gaan er zeker komen en er een leuke gebeurtenis van maken, nice!

  2. Wij hebben ook een één touws (ronde) schommel hangen (nog wat zuidelijker aan het Chr. Plantijnpad), hebben jullie die gemist? ;-D Ga de mannen hier in de buurt eens aan het werk zetten voor een vrolijk plankje.

    • Er wordt meer geswingt in Nieuw-West dan gedacht 🙂

Jouw reactie toevoegen

Please enter your name

Naam invullen is verplicht

Please enter a valid email address

Een e-mailadres invullen is verplicht

Please enter your message

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend