Wet, wet, wet

We don’t do politics maar het is natuurlijk wel leuk om een volksvertegenwoordiger nat te spuiten! Maak vandaag van Groen Links Nat Links. Om 15:00 schenkt deze partij Hotel Buiten een guerrilla moestuin. Met dit groene gebaar trappen zij hun campagne voor de verkiezingen af.

Leuk en aardig maar de plantjes moeten natuurlijk wél water! Ook daar is aangedacht om 16:06 start het Wild West Watergevecht. Neem dus je vrienden, zwemkleding, zonnebrand en waterpistolen mee, dan maken we er met z’n allen een mooi waterfestijn van, nice!

ps Opgelet: Waterpistool niet vullen met blauwalg, welke politieke partij in Nieuw-West zet deze problematiek van de Sloterplas eens heel hoog op de agenda?

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend