Vleesch noch visch


Gebruik het mooie weer als smoes om niet te koken! Doe bijvoorbeeld vandaag de Meatless Monday bij Hotel Buiten. Het vegetarisch eten wordt verzorgd door Moes en gastheer Mark legt voortreffelijk uit wat er allemaal op je bord ligt.

Uit betrouwbare bron – bekentenis: vorige week gebruikte ik Moes als smoes om niet te hoeven koken – kan ik melden dat het eten heerlijk is. De locatie aan de Sloterplas top en als je net zoveel geluk hebt als ons vorige week inclusief leuke gesprekken met andere gasten. Er wordt een 3 gangen vegetarische maaltijd geserveerd voor maar € 22,50. Je wordt verwacht om 18.00 uur. Zorg dat je verzekerd bent van een plekje door te reserveren via reserveren@totmoes.nl. Nice apetit!

 


Jouw reactie toevoegen

Please enter your name

Naam invullen is verplicht

Please enter a valid email address

Een e-mailadres invullen is verplicht

Please enter your message

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend