Yoga met Janette

Dit moet je een keer gedaan hebben, een Yogales in Nieuw-West. Lees hier het stukje van Judith Pronk die zich elke dinsdag rekt en strekt bij Janette, nice!

Ik ga vanavond weer naar mijn yogales in het Fashion Hotel in de Wellness Garden. Janette Rivers is mijn yogalerares en zij is zo vrolijk en goed, dan is yoga een plezier om te doen en helemaal niet iets moeilijks met onmogelijke houdingen. Je hebt elke keer het gevoel dat je al weer heel veel kan. Op je hoofd staan is dan ineens best goed te doen.

Als je op zondag gaat kan je met een beetje geluk buiten in het gras de zonnegroet doen terwijl een konijntje voorbij hupt, en mediteren met het geluid van zingende vogels.  Ik word er sterk en soepel van, het geeft energie èn het is ontspannend. De mooiste houding vind ik de krijger  (warrior) daar wordt je krachtig en moedig van!

Namaste

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend