Longboard magic

Pak vandaag de tweede dag van de Rabbit race mee! De Rabbit race staat voor longboarden, longboard marathons, clinics, een professionele slalomwedstrijd en nog veel meer! En daarvoor hoef je helemaal niet ver van huis. Gewoon even richting Sport Park Sloten. Ik hoor je denken. “Een longboard, wat is dat?”. Denk aan een skateboard maar dan langer, stabieler en makkelijker om lange afstanden op te rijden.

Om 10.00 uur is de opening van de dag en om 10.30 kun je al genieten van een Longboard Slalom Competition. Om half twee start de High Jump Contest, om half drie de Long Distance Jump. De Team Rally Race start om vier uur en om half vijf worden alle prijzen uitgereikt. Het is de tweede keer dat er een Rabbit Race wordt georganiseerd en is een geschikt evenement voor jong en oud, nice!

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend