Dol dwaze sale

More for less aanstaande woensdag  en donderdag tussen 10.00 uur tot 18.00 uur bij het World Fashion Centre Showroom Glamoursports Fashion garden (toren 4). Daar hebben ze monsters en magazijnrestanten tegen bodemprijzen. Om binnen te komen neem je een print van de uitnodiging mee. Dat is een persoonlijke uitnodiging/entreebewijs. Je vindt toren 4 aan de Kon. Wilhelminaplein 1.

Is dit niet je stijl of ben je om 18.00 uur nog niet uitgeshopt dan kun je op donderdag ook nog terecht bij een de Sample Sale Floor 9 waar alle bekende boardsport & fashionlabels over de toonbank gaan. Je kunt je aanmelden via  www.sample-sale.nu. Je vindt floor 9 aan de Kon. Wilhelminaplein 13.

Je kunt niet helaas niet bij andere bedrijven naar binnen, maar we houden jullie op de hoogte als we weer een sale voorbij zien komen. En ook bij een sale geldt dat je je geld maar één keer kunt uitgeven, dus af en toe even tot 10 tellen en bij twijfel niet oversteken. Wij zijn benieuwd waar jij mee naar huis gaat.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend