What’s the story

Als het blijft regenen dan gaan we vandaag toch verhalen vertellen, kijken en beluisteren. En dat kan vandaag goed bij het Van Eesterenmuseum. De toegang is vandaag gratis, inclusief de rondleidingen dankzij Nieuw-West Open. Je kunt er luisteren en kijken naar de vertelvoorstelling ‘Voordat het zand kwam was hier mijn boerderij’.

Deze voorstelling is gebaseerd op verhalen van boeren en tuinders die woonden en werkten waar 60 jaar geleden het begin van Nieuw-West is aangelegd. Ook is de fototentoonstelling met prachtige zwart wit foto’s ‘Pionieren in het zand’ te zien, nice!

De rondleiding start om 14.00 uur vanuit het Van Eesterenmuseum, Burgemeester de Vlughtlaan 125. Er is beperkt plek. Meld je aan via aanmelden@vaneesterenmuseum.nl o.v.v. museumwoning.

De vertelvoorstelling start om 15:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Hiervoor wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 5,-. Stadspassers, ben je 65+ of ben je CJP’er dan betaal je €3,-. Het bedrag is inclusief  koffie/thee. Aanmelden doe je via aanmelden@vaneesterenmuseum.nl o.v.v. vertelvoorstelling.

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend