Vincent presenteert

Willen weten wat een schrijver drijft en inspireerd? Ga dan vanavond naar de bibliotheek van Slotermeer. Daar gaat Vincent Everts, onze eigen Nieuw-West trendwatcher en gadgetgoeroe, in gesprek met de schrijvers Cathelijn Schilder en Asis Aynan.

Asis Aynan ken je van ‘Ik, Driss’ en zijn colums voor Folia Magazine en Slotermeerster Cathelijn Schilder van haar recent verschenen roman ‘Eerst een huis.’ Vanaf 20:00 uur tot 22:00 uur voelt Vincent ze aan de tand over hun inspiratiebronnen, schrijverschap en Nieuw-West, nice!

Locatie: OBA, Plein ’40-’45 Slotermeer. Entree gratis. Aanmelden: nieuwwestopen@nieuwwestexpress.nl

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend