Hatseflats vandaag mee

Door: Geertje van Berlo

Heb je zin in iets leuks, iets grappigs, iets verrassends? Kom vandaag naar het meespeeltoneel van HATSEFLATS!

HATSEFLATS! is dé leukste improvisatieshow voor kinderen tussen de 5 en 10, iedere tweede zaterdag van de maand in VLLA, de leukste huiskamer van Amsterdam. Lach om de vier boefjes. Speel mee in de speelgoedwinkel. En trek gekke bekken naar Koning Deftig! Hahaaaa. Je pappa, mamma, oom, tante, of je gekke buurvrouw kunnen ook meedoen, en als je zin hebt om je te verkleden, dan mag dat.

Je kunt nog meedoen vandaag! Wil je zien hoe leuk het is om erbij te zijn? Kijk naar het HATSEFLATS! filmpje onderaan deze pagina, nice!

Start voorstelling: 13.00 uur (de zaal is al open om 12 uur)
Einde voorstelling: ongeveer 13.45 uur. Na de show gaan we lekkere pannekoeken eten, dansen en tekeningen maken voor in het HATSEFLATS! sprookjesboek.

Prijs: 5 euro per kaartje (pannekoeken zijn gratis)

Ga je vandaag liever in de sneeuw spelen? Kom dan naar de volgende HATSEFLATS op 12 januari: http://www.facebook.com/events/446393138741720 Een kaartje reserveren kan via www.wijzijnhatseflats.nl

We hopen je vandaag te zien in VLLA, hoe dan ook: tot HATSEFLATS!

Handig om te weten: VLLA is vandaag open vanaf 12.00 uur en bereikbaar via 020-3416194. Zondag 9 december tot en met donderdag 20 december is VLLA gesloten. Meer info over VLLA: mail naar info@vlla.nl of kijk op www.vlla.nl

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend