Verrassing! 100x Nice!

Rufus, Wouter, Achmed, Geertje, Karin en veel andere buurtbewoners hebben ‘m al gesignaleerd, onze jongste actie om Nieuw-West op een verrassende, leuke & positieve manier in beeld te brengen. Via via hebben we deze abri affiche kunnen organiseren en deze sinds vorige week aan het Amsterdamse straatbeeld toevoegd, nice! Op het affiche staan een viertal hedendaagse iconen uit Nieuw-West: Aldo, Ramada Hotel, Achmed en VLLA. In totaal hangen er 100 stuks verspreid door de hele stad.

Win een diner in VLLA
Waar de posters hangen dat weten we niet precies. Heb jij er één gezien bij je in de buurt, maak er een foto van plus locatie en stuur deze voor 4 februari 2013 naar info@nicenieuwwest.nl, of zet deze op onze facebook of twitter je plaatje via @nicenieuwwest. Onder de inzendingen verloten we een diner voor 2 personen bij VLLA, lekker in de buurt!

abri_nice2

abri_nice3
abri_nice1

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend