Fiets, borrel & swing mee!

Door Esther Tienstra

swingring2
Dachten jullie dat we na één kroegentocht alle swing buiten de ring hadden gehad? Natuurlijk niet! Nieuw-West heeft, ook qua nachtleven, zoveel te bieden dat we dat natuurlijk niet in één avondje afkunnen. Vandaar aanstaande goede vrijdag de tweede Swing buiten de ring kroegentocht! Dus pomp je banden maar op en smeer je ketting en fiets vrijdag gezellig met ons mee!

Skyy Bar
Dit keer gaan we een totaal ander stuk van Nieuw-West ontdekken. We zullen om acht uur beginnen bij de Skyy Bar gelegen in het Fashion Hotel, om deze kroegentocht in stijl af te trappen. Een plek met een geweldig uitzicht over Nieuw-West, nice!

Rozenboom
Na de skybar vervolgen we onze tocht naar het authentieke cafeetje de Rozenboom. Tussen de ras Amsterdammers in Nieuw-West. We zullen tussen negen en tien uur hier genieten van een heerlijk speciaalbiertje, of iets anders, en amsterdamse liedjes.

Café Huizinga
Dan gaan we naar café Huizinga om onze kroegentocht met een Swing voort te zetten! Ook hier staan de fluitjes, de jonkjes en de Amsterdamse chansons voor ons klaar!

Café Die Rooie
De avond eindigen we in avond af in café Die Rooie. Want natuurlijk moeten we deze tocht in stijl afsluiten!

Hoe de avond gaat verlopen is de grote verrassing, maar dat het weer gezellig wordt en alle nicers weer de lift in gaan deze avond staat vast. Dus, de vaasjes worden gepoetst en de kroegen zijn gebeld! Dus meld je aan via facebook en kom allemaal gezellig aanstaande vrijdag naar de tweede Swing buiten de Ring kroegentocht! Be there, be nice!

swingring1

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend