Wereldhit uit Nieuw-West

Nice_dekbed_uitsnedePersoonlijke wereldrecords op de Nice Nieuw-West en mijn eigen facebookpagina worden gebroken! De hele stad en ver daarbuiten is enthousiast over de dekbedsets die we gemaakt hebben voor elk stadsdeel van Amsterdam, nice!

1+1= 3
Het begon allemaal op woensdag met een post op Facebook van Nice Nieuw-Wester Hélène de Bruine. Zij had deze foto gepubliceerd met de opmerking dat het tijd werd voor Nice Nieuw-West dekbedden. Barbara Lin reageert nog met ‘hoezen met stadsdeelkaart’. Ik reageer daar in eerste instantie op dat ik druk bezig ben met petjes voor de avondvierdaagse, veel minder complex…

Toch laat het idee me niet los en als Nieuw-West en goede nachtrust liefhebber maakte ik in een uurtje een visual van de Stadsdeel Nieuw-West versie. Deze zette ik op de wall van Nice Nieuw-West en met 113 likes en diverse bestellingen een hit, nice!

Acht stadsdelen
Al snel kwamen er opmerkingen van binnen de ring dat er nog meer stadsdelen waren. Maar liefst 8! Ik houd niet van half werk dus gingen alle registers open om voor elk stadsdeel een versie te maken en één voor één te publiceren op mijn facebook…

De XXX Stadsdelen Collectie
Vrijdag stond het artwork van de hele Stadsdelen Collectie online en met meer dan 350 likes, ruim 250 shares en bestellingen zijn er contacten gelegd met onder andere China, Turkije en Letland om de dekbed collectie te gaan produceren!

Bestellen
Ben je ook geïnteresseerd in één van de varianten mail dan je voorkeur naar info@nicenieuwwest.nl o.v.v. ‘Dekbedset (Stadsdeel)’ dan houden we je op de hoogte als ze te bestellen zijn.

De_XXX_Stadsdelen_Collectie_1000px

28 reacties op dit berichtReageer ook
 1. Geweldig! Ik wil graag een lits jumeaux set (of 2 singles) van Nieuw West, bestaat die?

  • Hallo Alfred, bedankt voor je leuke reaktie. We gaan eerst de tweepersoons ontwikkelen. We houden je op de hoogte als daar weer varianten van worden gemaakt.

 2. Ik ga voor twee setjes Nieuw/West om te beginnen!!

  En een voor heel Amsterdam lijkt mij ook geweldig!!

  • Erg nice Hans! Staat genoteerd

  • Ja, daar dacht ik ook meteen aan. Mijn dekbed is 240 bij 220,dat moet toch passen 🙂

 3. Vind het ook super…dus gaat er zeker komen..
  En dan ook graag lits jumeaux

  • Nice!

 4. wat een geweldig idee, zodra jullie ze hebben wil ik er ook één…. een lits jumeaux …. van stadsdeel nieuw west!!

  • Natuurlijk Nieuw-West 🙂

 5. Goed en mooi idee,
  Wij gaan (pa en ma) ook een 1 keer voor stadsdeel Nieuw West.
  Groet oet Delfsiel.

  • OK!

 6. Jammer van dat vreselijk temerige woord Nice (Cannes? Menton?) maar…. erg mooi gemaakte dekbedden.

  Noem het gewoon Nafnoe Nieuw West ofzo. Kusje!

  • 🙂

 7. Hee Iwan, weer zo een fantastisch idee en product van jou/jullie!
  Kan ik intekenen op twee sets Nieuw-West en en een set Noord?
  Groet!
  Luc

  • Staat genoteerd Luc, bedankt!

 8. Ik ben wel benieuwd naar die van west. Os er al enig idee hoeveel een 2persoons gaat kosten?

  • Hallo Iris, bedankt voor je reactie, we gaan voor een goede prijs/kwaliteit verhouding

 9. Jaaa!! 1x de nieuw west alstublieft 😉

  • Bedankt Nynke, staat genoteerd!

 10. Super leuk ,ik wil er graag 2 bestellen.
  1 west , 1 centrum .
  2 bij 2 voor mijn bed and breakfast!

  • Doen we!

 11. Uiteraard wil ik er ook één. Graag de original: van nieuwwest 🙂 Lits jumeax

  • Nice!

 12. Briljant idee!!
  Enig idee in welke prijsklasse ze komen?
  Ik wil wel een zuid en als ze niet te duur zijn doe ik er nog een centrum bij.

  • 2 bij 2

 13. Stadsdeel Zuidoost aub!!!

 14. Ben zeer geinteresseerd in deze dekbedden. Hoe zijn ze te besttelen, welk materiaal en welke maten zijn het?

  JW

  • Hallo Jan Willem,

   Bedankt voor je reactie. Je kunt Stadsdeel Centrum bestellen en de andere stadsdelen reserveren via http://www.locodomo.nl/collectie-page/ Ze zijn 100% katoen en de overtrekken zijn in een 1 persoons, 2 persoons en Lits-Jumeaux versie. Succes en met vriendelijke groet, Iwan Daniëls

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend