Mezze, jazz & Biets

VLLA_rest_600px
Op veler verzoek weer terug van weggeweest: Mezze&Jazz! Vanavond van 19.00 tot 22.00 serveert VLLA een 8 gangen mezze diner en live jazz van The Lola Jazz Quintett. Reserveer nu snel als je dit leest want er er is nog maar één tafeltje beschikbaar voor de Mezze&Jazz. Mocht je achter het mezze net vissen kom dan aan de bar hangen om van de live jazz sounds te genieten!

The Lola Jazz Quintett
The Lola Jazz Quintett speelt in de samenstelling van een trio, met Magdalena Hahnkamper (vocals), Theo Balbig (double bass) en Dragan Calina (keys). De grande dames uit de jazz passeren die avond de revue op het podium van VLLA: “The vocalist’s passion for the olden days and long-gone divas as well as a good portion of self-irony will certainly make for a night to remember- be it with Bertolt Brecht or Betty Boop!”

BIETS @VLLA
Later op de avond, van 22.00-03.00u, barst het feest los bij BIETS @VLLA waarvoor je niet hoef te reserveren. DJ MPS Pilot, de sambaband Bumba-Amsterdam en de West Afrikaanse percussie band Guzanghida zorgen voor dat subtropische gevoel waar we allemaal al een tijdje naar smachten.

De entree voor BIETS@VLLA is gratis, de organisatoren gaan wel met de pet rond voor de muzikanten. Wat let je? Enjoy spring, endulge yourself & dance!

Reserveren via info@vlla.nl of bel VLLA via +31(0)6 46108272
Locatie: Willem Roelofsstraat 9, 1062 JX Amsterdam

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend