Doe De Serre

Zaterdag opent buurtonderneming De Serre haar deuren. De initiatiefnemers van de nieuwe buurtonderneming willen je graag tonen wat er in De Serre allemaal mogelijk is. Doe mee met een inspannende Zumbales, een ontspannende Yogales, of eerst een rondleiding door het gebouw en voor letterlijk een kijkje in de keuken. Of misschien is dit dé kantoor- of vergaderruimte waar u al lange tijd naar op zoek bent. De Serre biedt een podium voor iedere bewoner en onderneming uit Nieuw-West. Deze buurtonderneming heeft de rest van de Pieter Calandlaan al enthousiast gekregen, ben jij ook al om? Dan zien ze je graag op zaterdag 11 mei tussen 13.00 en 17.00 uur.

Locatie: Pieter Calandlaan 258A (tegenover het tuincentrum)
www.deserre-amsterdam.nl

foto

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend