HW10 on the go, presenteert: Studio Wilde Plannen

Reinilde Jonkhout is onze in-house filmmaker en momenteel druk bezig met het afronden van haar Master of Film bij de Nederlandse Filmacademie. Zij huurt een groot atelier in HW10, omgedoopt tot Studio Wilde Plannen, en stelt deze beschikbaar voor opnames van korte films, voor fotografie en andersoortige korte termijn kunstprojecten. Met een oppervlakte van 58 vierkante met­er en hoge plafonds nodigt Studio Wilde Plannen uit tot grootse, spontane, hogesnelheids creaties. Studio Wilde Plannen staat ook open voor het organiseren van evenementen, zoals muziekavonden. Heb je nog niets gepland voor morgenmiddag, dan is dit je kans om kennis te maken met Reinilde’s creatieve brein. En vergeet niet, mocht jezelf op zoek zijn naar een plek voor een dag of iets langer, neem contact op met reinilde@yahoo.com.

Morgen, zondag 26 mei vanaf 14:00, organiseert Reinilde samen met vijf anderen artiesten een chill-out middag.

Muziek, projecties, kunst en, als het weer meezit, een BBQ.
Kom langs en geniet van de audio visuele kunstenaars Comadrome en Snark (NY) en de muzikanten Talibam!
En wanneer de zon onder is, een projectie van kunstenaars Andre D. Chapatte en Adam Berman.
Locatie: de legendarische kunstenaar ateliers van Reinilde Jonkhout + Ukrop huis (Lyuba en Kostya, ook HW10-ers maar daarover meer volgende keer).
Have a ‘nice’ Sunday!
Reinilde1

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend