Lijsttrekkers Groenlinks te gast

jort

Door Esther Tienstra

Vandaag komen de kandidaat-lijsttrekkers van GroenLinks Amsterdam naar het Van Eesterenmuseum in Nieuw-West om zich voor te stellen.  Ze gaan met elkaar in debat over Amsterdam als vrijzinnige stad. Onder de kandidaten bevindt zich Paulus de Wilt, wethouder in Nieuw-West. De avond is voor iedereen vrij toegankelijk. Dus, als je nieuwsgierig bent; kom vooral langs!

Vrijzinnigheid
Het thema ‘vrijzinnigheid’ is niet voor niks gekozen. Nieuw-West is natuurlijk het vrijzinnigste stadsdeel van Amsterdam, nice! Wat is vrijzinnigheid en waarom is een vrijzinnig karakter binnen een stad nodig? Hoe gaan de lijstrekkers om met de wensen van de bewoners van Nieuw-West en Amsterdam?  De avond vindt plaats in het van Eesterenmuseum onder leiding van Jort Kelder, die de kandidaten stevig aan de stand zal voelen.

Loesje
Naast het debat kun je Loesje in actie zien. Zij zullen namelijk live teksten fabriceren en stellingen schrijven tijdens het debat. Ook de GroenLinkse jongeren van DWARS zijn aanwezig om de kandidaat-lijsttrekkers stevig onder de loep te nemen en hun toekomstvisie over vrijzinnigheid te geven middels een column.  Na het debat is er nog een gelegenheid voor een borrel en kennismaking met de lijsttrekkers.

Wil je graag kennis maken met de kandidaat lijsttrekkers, Loesje of Jort Kelder. Of heb je zin in een Nieuw-West borrel? Kom dan vooral langs!

Locatie: Burgermeester de Vlughtlaan 125, Van Eesterenmuseum. www.vaneesterenmuseum.nl
Aanvang: Inloop vanaf 20.00 uur.

lijsttrekkers

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend