Tuinpark Ons Buiten open

4725680760_3a92185d7a_b

Door Annelies van Male

Hou je van mooie tuinen, kunst en van een mooi stukje natuur in Amsterdam? Fiets dan vandaag naar Volkstuinpark Ons Buiten. Hier houden ze vandaag vanaf 11.00 uur voor de achtste keer een TuinKunst Manifestatie. Dit jaar staat deze in het teken van: ‘Bijen, onze natuurlijke vrienden’.

Je kunt kijken naar diverse kunstvormen gemaakt door professionele en amateur-kunstenaars, waaronder schilderijen, beelden, en andere creatieve uitingen. Er zijn ook demonstraties van onder andere het beschilderen van zijden shawls, modeltekenen/boetseren naar model. Ook voor de kinderen is er iets creatiefs te doen. Er is live muziek en aan de hand van een speurtocht kan het tuinpark worden ontdekt.

Volkstuinpark Ons Buiten is al meer dan 90 jaar gevestigd aan de rand van natuurgebied de Oeverlanden. Door het milieuvriendelijk tuinieren op het park, er worden bijvoorbeeld geen bestrijdingsmiddelen gebruikt, leven planten en dieren en vooral ook mensen ‘onder de rook’ van Amsterdam in een uniek groengebied.

Entree en parkeren is gratis. Foto’s van voorgaande jaren kun je vinden op www.ons-buiten.nl.
Locatie: Tuinpark Ons Buiten, Riekerweg 15.

5590016370_2bfdd05bd5_b

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend