Dialoog met Constant

Door: Iris Dik.

Als toegang tot Sportpark Ookmeer staat een nu 50 jaar oud beeld. Het is van Cobra-kunstenaar Constant Nieuwenhuys, die een ideale stad van de toekomst zag, vormgegeven door de creatieve, spelende mens: New Babylon, waaraan hij 20 jaar werkte. Weinig mensen weten dat dit beeld van hem is.

Speelse performance
Performance kunstenaar Danielle van Vree ontwikkelde een speelse performance als hernieuwde kennismaking met het beeld en zijn maker die je vanavond vanaf 18:00 tot 20:00 uur gratis kunt zien. Duur is een half uur, om het halfuur kan je instappen. Start: Oude ALO, Willinklaan 1-5. Klik hier voor meer informatie

 

NW_Open_Long_Dialoog_lowres

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend