Het bos in!

We sturen je vandaag het bos in. Nou ja, bosjes en in ieder geval richting het Sloterpark en de Oeverlanden. Kies zelf waar je van de mooie herfstkleuren – en meer – gaat genieten.

Optie 1
Christiane Baethcke en haar vrienden van de Sloterplas nemen je vanmiddag mee op een wandeling door de heemtuin van het Sloterpark. Christiane weet alles van paddestoelen en vertelt er graag over. Wij kennen natuurlijk de ‘rood met witte stippen’ paddestoel, maar het schijnt dat er zo’n 8000 verschillende zwammen in Nederland voorkomen. Wil jij er meer van weten? Loop dan gratis mee om 14.00. Meld je om 14.00 uur bij de Drijfijs, het NME-centrum bij De Natureluur,¬†President Allendelaan 4.

ruige riet wk

Optie 2
Bij het Ecofestival Landen kun je ook genieten van de kleurrijke natuur. Vanaf 10.00 uur is er een Floating Market waar je heerlijke ecologische producten kunt kopen. Er is muziek, geluidswandelingen, kunst en voorstellingen. Wat te denken van de drijfsauna, steenkeilen of de keuken van het ongewenst dier. Kies zelf iets uit, het volledig programma vind je hier. Het festival duurt tot 21.00 uur en je vindt het bij de Anton Schleperspad 20 bij de Nieuwe Meer.

graphics5

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend