August Allebé & Steve Jobs

iPad-Steve-Jobs-005

Dit zou August Allebé (1846-1927) niet hebben kunnen schetsen… Als docent had hij  bijzondere invloed op de schilders van de Amsterdamse School. Ook is hij naamgever aan het illustere August Allebéplein op het Overtoomse Veld waar aanstaande vrijdag die andere revolutionare school zijn deuren opent voor geïntereseerde ouders en hun kroost.

Steve Jobs School
Buurtgenoot, gadgetfreak, Tesla lover en technologie correspondent Vincent Everts is zo’n zeer geïntereseerde ouder en ging op onderzoek uit naar de Steve Jobs School. Bekijk maar het filmpje voor een interview met oprichter Maurice de Hond. De open dag van de Nieuw-West Steve Jobs School is aanstaande vrijdag 4 april van 15-17 uur en 19-21 uur. Locatie: brede school Het Meervoud, August Allebéplein 11. Wil je nog meer weten over de school klik dan op deze link voor alle interviews die Vincent op zijn eigen website heeft staan, nice!

 

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend