Kinderkleding/speelgoed ruilbeurs voor een goed doel

logohw10

Aanstaande zondag 6 april is de eerste kinderkleding/speelgoed ruilbeurs in HW10 en dat voor een goed doel, twee zelfs. Perfecte reden om langs te komen, een beetje te snuffelen en bij te praten met die buur die je al een tijdje niet gesproken hebt (nice!). Het programma is als volgt:

11:00

Om 11:00 gaat de beurs open! Bij binnenkomst worden je kleding en/of speelgoed geteld, ‘onteigend’ en verdeeld over tafels. Dit doen wij enigszins op maat en soort (rompertjes, T-shirts, truien, broeken, zomerjassen, winterjassen, accessoires, schoenen, speelgoed/puzzels voor baby’s, kleuters en grotere kinderen, enzovoorts). Terwijl wij hierop zitten te zwoegen kunnen jullie heerlijk plaatsnemen bij de Hofdames.

11:30 – 13:00

Sla je slag! Het aantal dat je hebt meegenomen is ook het aantal dat je mag uitzoeken. Breng je 6 kledingstukken/stukken speelgoed in, dan mag je ook weer 6 kledingstukken/stukken speelgoed meenemen. We maken geen onderscheid tussen kledingstukken en speelgoed, dus 6 kledingstukken in en 6 stukken speelgoed uit is prima. Mocht je aankomen met een mega tas aan spullen, dan vertrek je ook weer met een mega tas aan andermans spullen.

13:00 – 15:00

Toegang voor degenen die niets te ruilen hebben maar wel graag wat ‘nieuw’ spul in huis willen hebben. Toegangsprijs is € 1,50 (gaat naar goede doel Stichting Kinderen Kankervrij – KiKa) en hiervoor mag je 3 stuks uitzoeken.

In de tussen tijd

De Hofdames staan paraat met koffie, thee en taart. Zij zullen hun consumptieprijzen ietwat verhogen. Deze extra inkomsten gaan naar KiKa. Voor de lunch staan verse tomatensoep en tosti’s op het menu.

14:00

Modeshow waarin kinderen hun nieuwe outfits kunnen showen!! Muziek erbij, haarspray, spotlights….

15:00

Einde beurs, en de wijn gaat open! Alle kleding en speelgoed die bij sluitingstijd zijn overgebleven gaan naar ’t Kabouterhuis (stichting die zowel jeugdzorg als geestelijke gezondheidszorg biedt). Heb je vragen, neem contact op met Laura.

We zien jullie graag, bepakt en bezakt, op zondag 6 april in HW10, Hendrik van Wijnstraat 10!

kledingruil

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend