Ruilmarkt op Binnenplaats Festival Acta vrijdag 13 juni

Op vrijdag 13 juni organiseert Urban Resort het Binnenplaats Festival bij de Acta (de ‘zuster’ broedplaats van HW10), van 15:00 tot 03:00. Een van de vele activiteiten die middag is een ruilmarkt met allerlei 2e hands spullen (o.a. kleding, kinderspullen, boeken en meubels). Komt allen en vul je kasten met nieuw prullaria!

spelregels

Hoe werkt het? De ruilmarkt is verdeeld in 4 vakken.

vak 1. Kleding
vak 2. Kinderspullen
vak 3. Lectuur
vak 4. Meubels en overige spullen/antiek

Je kunt je spullen inleveren op de dag zelf bij de Acta of tot en met aanstaande maandag bij Laura thuis (handig voor als je in de buurt woont van de Sloterplas!). Ik ben te bereiken op 06 539 455 34 en per e-mail. Vermeld duidelijk je naam bij je spullen! Dinsdag haalt de organisatie de spulletjes bij mij op, brengt het naar de Acta en gaat het per persoon verdelen in een hoeveelheid punten. Op vrijdag ben je vanaf 15:00 welkom bij de Acta, je meldt je bij de ruilmarkt en onder vermelding van je naam krijg je het aantal punten dat jouw spullen ‘waard’ is. Hiermee kun je andere spullen uitzoeken en dat is mogelijk in alle vakken. Dus je kunt kinderspullen inbrengen en naar huis gaan met boeken. Het wordt een gezellige middag met live muziek en om 20:00 geeft Simone Heijloo een Afrikaanse dansworkshop. Dan zijn we goed opgewarmd voor de WK Nederland–Spanje op groot scherm, om 21:00 uur (nice!). Ik hoop jullie de komende dagen in groten getale richting mijn huis te zien komen, met bakken vol spullen!

thebigexchange

 

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend