Let’s talk about love!

dinervoortwee-header-620x198

De Verbinding fixt morgen voor je een diner voor twee! Voor maar 30 euro per stel ga je op Valentijnsdag lekker uit eten en samen in een ontspannen en laagdrempelige setting met zijn tweeën praten over je relatie. Let’s Talk! Even uit sleur van alle dag en eens stil staan bij elkaar. Niet in een groep of door te luisteren naar iemand met een lang verhaal, maar gewoon samen aan een tafel terwijl jullie heerlijk worden bediend.

Vier avonden in Brasserie Tot Zo!
Op vier avonden in 2015 wordt er een Diner voor Twee georganiseerd. Op elk van de avonden kun je genieten van een 3-gangen diner in Brasserie Tot Zo!. We beginnen met een korte introductie van een thema dat gerelateerd is aan het hebben van een relatie. Niet, pas, of al 40-jaar getrouwd; je bent van harte uitgenodigd! Dit zal jouw relatie zeker goed doen.

Locatie: Brasserie Tot Zo! Jan Evertsenstraat 747
Voor meer info zie http://www.bgdeverbinding.nl/dinervoortwee

Schermafbeelding 2015-02-13 om 12.00.06

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend