Rondje gezond

IMG_Sloterplas_IwanMeld je vandaag aan voor de fietsexcsursie Het blauwe Hart in het Groen. Pomp voor 7 maart de bandjes op en ga samen met gids en kunstenaar Rob Los rond de Sloterplas en ontdek hoe het blauwe hart van de Westelijke Tuinsteden ontstaan is.

TBC route
Kom onder andere te weten welke volksziekte een grote rol heeft gespeeld bij het ontwerpen en de ontwikkeling van het vele groen van de Westelijke Tuinsteden. Met het credo  ‘Lucht, Licht en Ruimte’  die Van Eesteren aanhing kon de toen heersende Tuberculose (TBC) in de vervuilde binnenstad een halt worden toegeroepen. Tijdens deze fietstocht komen ook de toekomstige ontwikkelingen aan en van de Sloterplas aan de orde, nice!

Aanmelden
Aanmelden voor deze gezonde tocht doe je via deze link: http://vaneesterenmuseum.nl/koop-event-tickets/

Overige informatie
Data: 7 maart 2015
Vertrektijd: 14.15 uur.
Duur fietsexcursie: 1.5 a 2 uur.
Kosten: € 7.50
Startlocatie: Van Eesterenmuseum, Vlugtlaan 125

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend