Monumentale pompstation Caltex wordt gym

Door Rick Porcelijn
Nourdin_Sportschool_exterieurNice! Het gemeentelijke monument van de benzinepomp met autogarageaan de Johan Huizingalaan 91 wordt een Sportschool. Met aandacht voor iedereen uit Nieuw-West: naast alle top trainingsfaciliteiten in de verschillende ruimtes met prachtige industriële ramen en details, kun je hier binnenkort los op het immense indoor voetbalveld. Bovendien is er los van alle lichamelijk activiteiten ruimte voor huiswerk begeleiding. En voor wie even bij wil praten, z’n mail wil bijwerken of bijvoorbeeld even wil uitrusten tijdens een rondje Sloterplas wandelen kan in de lounge terecht voor wat gezond eten en een lekkere cappuccino. Verwacht de opening begin april, we houden je op de hoogteNourdin_Sportschool_interieurNourdin_Sportschool_schets

Sponsors

Van HogenbirkBaba Anousch

Nice Nieuw West © 2024 All Rights Reserved | Powered by TwelveTrains

Disclaimer: Aan deze website kunnen geen rechten worden verleend